top of page
Információbiztonsági Politika és Célok

A CUBILOG Kft. célja, hogy a hazai és a nemzetközi követelményeket is kielégítő rendszereivel a piacon egyedülálló módon, testreszabott konstrukcióival biztosít: 

  • Távfelügyeleti megoldást agrár és ipari telepeknek, ahol a szenzorhálózat és a felhő alapú IOT rendszer alkalmazásával távolról, helyszíni munkaerő alkalmazása nélkül, biztonságtechnikai és technológia szempontból egyaránt ellenőrizhető a telephelyen történő termelés, illetve a gyűjtött adatok elemzésével javítható a termelékenység, növelhető az üzleti eredmény levegye a vállukról a technikai, informatikai beruházások és az üzemeltetési költségek jelentős hányadának terhét. (AGRIGO)

  • Érzékelők alkalmazásával, a gyűjtött adatok információvá alakításával, a gyártási folyamatok összefüggéseinek megjelenítésével támogatjuk termelő, gyártó vállalkozások hatékonyságnövelését, működését. (INDUSTREE)

  • Az almérők egy adatgyűjtő eszközön keresztül, zárt, biztonságos mobiladat-hálózaton küldik az adattároló szerverekre a mért adatokat, adatvesztés nélkül. (ESTIMA)

  • minden eddiginél nagyobb adatbiztonsági szintet és rendelkezésre állást (normál és rendkívüli helyzetekben is) biztosítson az ISO 27001 információbiztonság irányítási szabvány követelményeivel összhangban.

A CUBILOG Kft. jelentős tapasztalattal rendelkezik szenzorrendszerek működtetése terén, és a legkülönbözőbb kihívásoknak tett eleget ebben a speciális szakértelmet igénylő szolgáltatási szegmensben. 

A CUBILOG Kft. kivételes adatbiztonságot és magas rendelkezésre állást, a szerverek és a szenzorrendszerek számára optimális környezetet, környezetbarát megoldásokat integráló, korszerű körülményeket kínál, és ez által professzionális, a piacon egyedülálló, költséghatékony megoldásokat biztosít üzleti partnereinek.

 

A CUBILOG Kft. az Információbiztonsági Célokat

  • Minőségirányítási Rendszer hatókörén belül kitűzött Minőségcélok teljesülésén (SLA teljesülése) keresztül, 

  • az Információbiztonság Irányítási Rendszeren belül bekövetkezett, és súlyosnak minősített incidensek hatékony kezelésén keresztül, 

  • és az Információbiztonság Irányítási Rendszer nem-megfeleléseinek hatékony kezelésén keresztül

kívánja mérni.

Budapest, 2021. november 01.

 

Weibel Balázs

ügyvezető 

bottom of page